Laatste Nieuws

In de nieuwe Ice Age-film praat het wezeltje Buck met de stem van Jeroen. In juli in de bios, nu al bij Boulevard!

Kaartjes gingen soms meer dan 10x over de kop, maar de gelukkigen die deze week naar Adele gaan: veel plezier!

Wat een mooie avond in Carré... Een waardig afscheid van Alles Eromheen! Het komende seizoen nemen we een jaartje pauze in het theater, even op adem komen. Najaar 2017 zijn we weer terug!

Och och, wat een dag...

Och wat was het gezellig bij Koffietijd! http://www.koffietijd.nl/uitzendingen/als-dat-lukt-dan-kunnen-we-dood/

Meeh, de eerste Kwisloze zaterdag... Om af te kicken een nieuwe aflevering van de KnipselKwis! Lekker lang hoogtepuntjes uit de Kwissen van oktober en november 2013.
Alles Eromheen is maandag in Groningen en dinsdag in Den Bosch!

De Kwis Knipsels vol. 7

De Knipselkwis deel 7! Het leukste uit de kwissen van oktober en november van 2013.Met Van der Laan en Woe, Joep van Deudekom, Rob Urgert en Paul de Leeuw.

Op 6, 7 en 8 mei zijn in Delft de TV-opnames van Alles Eromheen, onze voorstelling over hoe je niet zomaar in elke social media hype mee moet gaan :) Er zijn nog een paar plekjes! https://www.theaterdeveste.nl/programma/#modal=/programma/8316/Van_der_Laan_Woe/Alles_eromheen/

Een dubieus eerbetoon aan Prince, aka The Artist Formerly Known As Gerard Joling Fan....
De Kwis is weer terug in oktober!

Plagiaat...? Elk lied lijkt op Stairway to Heaven...

De winnaars van het Nee-kamp, Jan en Thierry, in een meeslepend overwinningsduet...

Alles Eromheen is woensdagavond in Terneuzen en donderdag in Cuijk. En hieronder verschillende 'takes' van de publiciteitsfoto, gemaakt door Charlotte van Ouwerkerk. http://www.zeelandtheaters.nl/detail/21074/van-der-laan-woe-alles-eromheen https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen.php?spdt=43

Aflevering 1 van de gloednieuwe comedyserie: Het Ministerie van Justitie!

Ode aan Johan Cruijff, 'The Passion'-style, met Martijn Fischer als Johan.

#Rokjes #Hema #Ophef

Vanavond spelen we Alles Eromheen in Zutphen en morgen in Assen. Zin is wat we hebben! Fijne woensdag!

De Kwis is terug! Aflevering 1 met Eva Jinek vind je hier:
www.npo.nl/de-kwis/12-03-2016/VARA_101377701

Nog even nagenieten: Koffietijd maakte een korte impressie van het TV-Beeldengala afgelopen maandag. En over koffietijd gesproken, Alles Eromheen is vanavond in Hengelo en morgen in Breda. En zaterdag weer een nieuwe Kwis!

Koffietijd | Koffietijd is bij de uitreiking van de TV-Beelden

koffietijd.nl

Koffietijd is bij de uitreiking van de TV-Beelden Gisterenavond was de uitreiking van dé Nederlandse televisievakprijs: de TV-Beelden. Onze Quinty presenteert het samen met Rolf Wouters en Koffietijd was erbij! Deel

Hebbes! De Kwis heeft een TV-Beeld gewonnen voor beste amusement! Vanaf zaterdag weer nieuwe afleveringen. Hoezee!

Speciaal voor VARA leden of mensen die dat willen worden, spelen we vrijdag 4 maart een extra voorstelling van Alles Eromheen in Zwolle. Verder deze week in Heereveen en Amersfoort. Fijne dag!

Van der Laan en Woe

tvtickets.bnnvara.nl

Locatie: Schouwburg Odeon Blijmarkt 25 Zwolle Datum: Vrijdag 4 maart Tijd: 20.00 uur Prijs: €15,- inclusief consumptie + gesigneerde DVD Buutvrij Minimumleeftijd: 16 jaar

Ze worden ook steeds pittiger, die kwisjes op tv... We spelen vanavond in Roermond, dus zo maar es rijden! Verder is Alles Eromheen deze week in Oss, Gouda en Heerlen.

De Kwis is genomineerd voor een TV-Beeld in de categorie Beste Amusement! Voor de derde keer al, dus wij hopen op een gevalletje scheepsrecht... Op 7 maart maakt de vakjury de winnaars bekend. Duimen! Op http://detvbeelden.nl de volledige lijst nominaties, op de foto naast de Kwismasters schrijvers/helden Hans Riemens en Edo Schoonbeek. En natuurlijk Paul, met z'n mooie oeuvre-award!

Alles Eromheen komt deze week naar Emmen, Eindhoven en Heerhugowaard! En daarin is Niels stukken minder saai dan in de eerste aflevering van Linda's nieuwe webserie Bitterzoet.

LINDAnieuws

Mocht je 'm gemist hebben of gewoon nog een keer willen kijken: voilà, de allereerste aflevering van LINDA.tv's Bitterzoet. Afl. 2 donderdag 4 februari vanaf 20.00 uur, exclusief...

De explosieve opening van het nieuwe Rambam-seizoen kun je hier uitzendinggemisten: http://www.npo.nl/rambam/20-01-2016/VARA_101378115 En in de Vara-gids schreef Niels deze week hoe het eigenlijk niks voor hem is, dat undercover gaan voor Rambam..

Gastcolumn Niels van der Laan

blendle.com

Gastcolumn Niels van der Laan - Gastcolumn Niels van der Laan / Hoe grappen en grollen ook nog iets aan de kaak kunnen stellen.

Lieve Hoogezanders, het spijt ons enorm maar we kunnen komende donderdag niet naar jullie toe komen. Het blijkt technisch onmogelijk om Alles Eromheen in De Kielzog te brengen... Sorry dat we daar nu pas achter komen! We hopen jullie te mogen verwelkomen bij onze voorstelling in Assen of elders, het theater neemt contact met jullie op. Excuus voor het ongemak! Alles Eromheen is deze week wel gewoon in Goes, Harderwijk en Franeker.

Theater, muziek, dans en beeldend. Doen & beleven. - Kielzog

kielzog.nl

Theater, muziek, dans en beeldend. Doen & beleven.

Meer nieuws op Facebook