Nieuws

De Kwis!

Vanaf zaterdag is er weer een nieuwe reeks van De Kwis! Elke week om 21u op Nederland 1. 

 

Fragmenten uit eerdere afleveringen vind je op Facebook.

REPRISE BUUTVRIJ

De nieuwe speellijst is online! Vanaf januari 2014 spelen we nog ruim 80 keer Buutvrij in het hele land. Bij speeldata kun je vinden waar we allemaal komen!
Om Kwisredenen is de toernee iets gewijzigd, in samenwerking met de theaters hebben we 6 voorstellingen naar een andere dag verplaatst. Het gaat om de volgende data: 
vr 28 feb Dronten -> di 4 mrt
vr 7 mrt Veldhoven -> di 11 mrt
vr 14 mrt Maarheeze -> di 18 mrt
vr 21 mrt Vlaardingen -> wo 30 apr
vr 28 mrt Stadskanaal -> di 13 mei
vr 4 apr Dordrecht -> do 17 apr
Excuses voor het ongemak!

Buutvrij

Buutvrij, de vierde voostelling van Niels en Jeroen ging in februari 2013 in premiere en is door de pers unaniem juichend onvangen:

Een voorstelling die bijna uit zijn voegen barst van de sterke scènes en komische vondsten.  **** De Volkskrant

Een wonderwel gelukte collage van verrassende scènetjes en liedjes. Het vierde programma van Van der Laan & Woe is hun beste tot nu toe. **** NRC

De uitvoering is al net zo goed als de ideeen. (...)  Ze meppen tennisballen naar elkaar toe met tweehonderd kilometer per uur zonder dat er ooit een uit de baan vliegt. **** Het Parool

Van der Laan en Woe superieur. Ze zijn muzikaal, snel, slim, geëngageerd, ongelooflijk grappig en perfect op elkaar ingespeeld. Dat ze nog maar lang door mogen gaan. ***** Telegraaf

Van der Laan en Woe schitteren in een van de beste shows van dit heaterseizoen. **** AD

Ronkend amusement van de bovenste plank. Hier en daar lekker venijnig, heel erg op de tijdgeest toegesneden en ontzettend grappig. **** Trouw

Inmiddels is het tweetal hard op weg om zelf een pijler in het kleinkunstlandschap te worden. Nog even en er zal over nieuw talent worden gezegd: een beetje zoals Van der Laan en Woe. **** Theaterkrant 

HET NIEUWE LIED

Jeroen is sinds kort aangesloten bij Het Nieuwe Lied! Het Nieuwe Lied is een collectief van singer-songwriters die in wisselende samenstellingen optredens geven. Soms solo, maar soms ook samen. Samen solo dus. Bekijk de site voor meer info en speeldata!

Met Het Oog Op Morgen

Regelmatig verzorgt Jeroen een Column voor het Radio 1 programma Met het Oog op Morgen. Zo ook in de afgelopen eindejaarsuitzending. Jeroen blikte terug op 2013 in een speciale editie van 'Het Oog', tevens was het de laatste keer dat Eva Jinek presenteerde. 

RAMBAM

Vanaf maandagavond 6 januari is er weer RamBam! Een nieuw seizoen waarin Niels met zijn mede-Rambammers op eigenzinnige en creatieve wijze de strijd aanbindt tegen klein en groot onrecht. Elke maandag om 21.55u op Ned 3!

Oog op Morgen

Jeroen verzorgde een column in Met Het Oog Op Morgen Radio 1 op de laatste dag voor het zomerreces van de tweede kamer. Luister het terug op Facebook.

Nieuwe Site

Welkom op onze vernieuwde website! De vertrouwde content in een mooi Buutvrij-jasje. Hier vind je al het nieuws, de laatste filmpjes en leuke extraatjes. Momenteel zijn we keihard aan het werk om van Buutvrij een mooie voorstelling te maken. Vanaf 19 oktober komen we overal in het land de theaters onveilig maken, de premiere is op 5 februari in de Amsterdamse Kleine Komedie. Vanaf 27 oktober zijn we wekelijks terug met de Kwis bij Paul de Leeuw, en met oudjaar voor de tweede keer een Oudejaarsconference met Erik van Muiswinkel en een scherpe ploeg cabaretiers. Volg ons op Facebook of op deze mooie nieuwe site, ontworpen door Bastiaan van Ederen van Studio Zelden.

Tatatataal!

Vanavond was Jeroen te gast bij Tatatataal, de theatrale taalkwis van Erik van Muiswinkel. Met oude rotten Sint Bram van der Vlugt en Farce Majeur Jan Fillekers nam hij het Nederlands rond leven en werk onder handen. 
Terugkijken kan hier: 
http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1324692

Niels was al eerder te gast bij Tatatataal! Met Dolf Jansen en Yora Rienstra ging hij de strijd aan rond het thema 'gek en gestoord'. Terugkijken kan hier.